22 Mart 2012 Perşembe

Oda içinde odam,burası benim hobi köşem :)

 Başlık biraz bilmece-tekerleme arası gibi oldu :) Aslında henüz tamamlanmadı ama ben dayanamadım,hemen paylaşayım istedim. Oğlumun oda takımına ihtiyacı vardı.İhtiyaç listemizdeki sıra buna geldi ve yaptırmaya karar verdik.Öyleydi,böyleydi,şöyle mi olsun,böyle mi yapalım derken, bende bu durumdan nasiplendim :) Fotoda gördüğünüz oğlumun yatağı.Ranza gibi ama altı yatak değil,bana bir hobi odacığı :)
Hobi odası
Buda içi :) Masama tekerlekler takılacak ve içi benim ıvır zıvırımla döşenecek. Aslında burada çok güzel kurabiyede yapılır ya :)  Neyse,şansımı fazla zorlamayayım..Odacığımı düzenledikten sonrada sizlerle paylaşacağım..

9 yorum:

  1. Benim de böyle bir yere ihtiyacım var.Bende balkonumu oda yapmayı düşünüyorum.Güzel şeyler paylaşma dileğiyle...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben uzun yıllar böyle bir yere sahip olamayacağım düşüncesindeydim :) Ama hiç ummadığım ve plansız bir şekilde gelişti her şey,çokta iyi oldu doğrusu.Oğlum başta biraz bozulsada kabullendi sonradan :)
      Balkonda çok iyi olur,gönlünüzce olmasını dilerim..

      Sil
  2. Ben de cok istiyorum rahatça dagitip çalışabileceğim bir yere sahip olmayı.Su anda imkansız görünüyor ama bakalım zaman ne gösterir?Hayırli bereketli olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim öncelikle. Benim için de çook uzak bir hayaldi ama ummadığım şekilde benim lehime gelişti her şey :) Bir bakmışsın ummadığın anda seninde olur.Gönlünce olur inşallah..

      Sil
  3. çok iyi fikirmiş ya muhakkak son halini görelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurabiyelerle meşgul olunca bu blogumu boşladım maalesef.. Odamızın derli toplu olduğu bir gün fotoğraflayıp yayınlarım inşallah :)

      Sil
  4. ama çok kıskandım ben seni şimdii :)
    bende çok istiyorum da evimiz kira olduğundan bişi yapamıyorum bi fazladan küçük odam var orada idare ediyorum
    seninkide çok hoş olmuş güle güle kullan inş..

    YanıtlaSil

  5. Teşekkür ederim.Fazladan oda benim durumumdan daha iyi aslında :) Alan daha geniş,çok daha güzel değerlendirilir.. İnşallah kendi eviniz olur da gönlünce dayar döşersin..

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten harika olmuş.Ohh kapıları kapat derli toplu olur.

    YanıtlaSil

Kurabiye Bloğuma da Beklerim